Over Ons

Petit-Hotel La Normande Bij Hoorn Bed and Breakfast | Gîtes- Chambres d’Hôtes Hoorn | Groepsaccommodatie- Vakantiehuis West-Frieslandis een monument uit 1857, een cultureel- historisch erfgoed van de provincie Noord-Holland. West-Friesland is een regio in het noorden van de provincie Noord-Holland. Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Schagen, Westwoud zijn de belangrijkste plaatsen in de regio en binnen de Westfriese Omringdijk.

Stijlvol overnachten in een monumentaal pand in Holland boven Amsterdam. 

Deze charmante accommodatie (Piramide boerderij, typisch West-Fries uit 1857) is een originele stolpboerderij in een mooie waterrijke omgeving, met veel meertjes, vaarroutes voor de leukste rondvaart (Noord-Holland) in Holland boven Amsterdam.  

Petit Hotel La Normande in Holland boven Amsterdam, is een ideale en inspirerende vakantiebestemming, vergaderlocatie. Eigenlijk de perfecte locatie om jezelf op te laden, een boek- memoires schrijven en om heerlijk te ontspannen met een weids panorama uitzicht, lekker van de natuur genieten, de vogels, rondvaart en de ruimte.

De accommodatie- vakantieverblijf is een voormalige koeienstal uit 1857 achter de stolpboerderij, omgebouwd tot een mooie en authentieke groepsaccommodatie en vakantie bestemming voor gezinnen en vakantiegangers. 

De accommodatie biedt mooie kamers met eigen badkamers, 2 extra toiletten en een grote woonkamer met open keuken, eigen bar, Wi-Fi, televisie en zithoek. De openslaande deuren geven toegang tot een zeer groot terras, een riante tuin met een panorama uitzicht van een weids polderlandschap.

La Normande Vakantiehuis, ligt in een prachtig uitgestrekt polderlandschap, veel natuur en meertjes, dichtbij Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Amsterdam, Volendam, IJsselmeer.

Amsterdam is dichtbij, er is een rechtstreekse treinverbinding “Intercity trein” Westwoud/Station Hoogkarspel- Amsterdam Centrum. De accommodatie is op loopafstand van het treinstation.

Zie voor meer informatie: (NS- Trein Reisplanner), Intercity-Trein: Amsterdam Centraal- Hoorn- Enkhuizen.

Sommige van onze gasten, laten makkelijk de auto hier achter en ze pakken de sneltrein, om te reizen door Noord Holland: AmsterdamAlkmaar, HaarlemHoornEnkhuizen, VolendamZaanse Schans.

Welkom bij Petit Hotel Bed and Breakfast La Normande bij Hoorn-Noord-Holland | Dichtbij Amsterdam- Enkhuizen - Hoorn - Medemblik - Volendam- Westwoud - Zaanse-chans

Petit-Hotel B&B La Normande
Adres: Binnenwijzend 66
1617 KW Westwoud
The Netherlands

Geniet van uw verblijf bij Petit-Hotel La Normande Gîtes | Bed and Breakfast Bij Hoorn - Chambres d'Hôtes Hoorn!

Ontdek Noord Holland, De Waddenzee, Noordzee, de natuur, het IJsselmeer, Amsterdam, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn, Medemblik, Volendam, Westwoud, Zaanse Schans |-| Ontdek outdoor's activiteiten: Zeilen, Waterski, fietsen, Golfbaan Westwoud, stranden, Strandwandeling, kitesurfen, windsurfen...

Kies taal »
IHA - Internet Holiday Huis in het land