Over Ons

Welkom bij La Normande Groepsaccommodatie / Petit-Hotel Bed and Breakfast in "Noord Holland Boven Amsterdam"

Petit-Hotel La Normande Bed and Breakfast en Groepsaccommodatie, is een monument uit 1857. Het is een cultureel- historisch erfgoed van de provincie Noord-Holland, in West-Friesland.

West-Friesland is een mooie regio in het noorden van de provincie Noord-Holland. Je hebt hier de mooie IJsselmeerkust, hippe strandjes, watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, waterskiën, zeilen.

Er zijn mooie fietsroutes, wandelroutes, mooie natuurgebieden en recreatiegebieden aan de kust. Je bent hier eigenlijk vrij met de natuur om je heen.

Hier in deze regio vind je pittoreske dorpjes en historische steden, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Schagen, Westwoud, zijn de belangrijkste plaatsen in de regio en binnen de West-Friese Omringdijk.

Don't miss out | Zet op je "Bucketlist": Een bezoek brengen aan een van de mooiste plekjes van Nederland, dat is West-Friesland in Noord Holland Boven Amsterdam!
Bezoek West-Friesland en geniet intens; de mooie IJsselmeerkust "old southern sea", de mooie strandjes, de strandwandeling, de adembenemend natuurgebieden, de meertjes, de onvergetelijke momenten en de souvenirs!

Welkom bij La Normande Petit-Hotel/Bed and Breakfast Hoorn Noord-Holland Groepsaccommodatie | Vlak bij Amsterdam- Enkhuizen - Hoorn - Medemblik - Volendam- Westwoud - Zaanse-chans

Petit-Hotel B&B La Normande
Adres: Binnenwijzend 66
1617 KW Westwoud
The Netherlands

Geniet van uw verblijf bij Petit-Hotel La Normande Gîtes | Bed and Breakfast Bij Hoorn - Chambres d'Hôtes Hoorn!

Ontdek Noord Holland, De Waddenzee, Noordzee, de natuur, het IJsselmeer, Amsterdam, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn, Medemblik, Volendam, Westwoud, Zaanse Schans |-| Ontdek outdoor's activiteiten: Zeilen, Waterski, fietsen, Golfbaan Westwoud, stranden, Strandwandeling, kitesurfen, windsurfen...

NH | La

Normande

bed and breakfast hoorn_groepsaccommodatie hoorn
Kies taal »